ett litet, gulligt brev

Fick just ett litet, gulligt brev från min värdfamiljs äldsta dotter som är 6 år, bifogat i ett mail av mamman. Hon skrev bland annat och frågade om jag skulle vilja ta med båda systrarna till parken och hoppa studsmatta med dem, eftersom hon verkligen gillar det. Åh, verkar vara världens sötaste barn!! Känns som om mitt år kommer bli jättebra, så jag hoppas verkligen att magkänslan stämmer och jag får ett toppen-år i North Finchley.

Kommentarer
Postat av: Felicia

åååhh va gulligt!!!

2013-07-01 @ 21:33:09
URL: http://enaupairsdagbok.blogg.se
Postat av: Emma

Åh, mysigt! Kan du inte berätta lite om hur du hittade din familj och hur familjen ser ut ? :)

Svar: Ja självklart, det kan jag göra! Ska försöka knåpa ihop ett inlägg inom de närmsta dagarna - får se hur jag hinner mellan allt extrajobb jag fått :) men det kommer!! :)
Madelene

2013-07-01 @ 22:02:35
URL: http://vivoenmallorca.blogg.se
Postat av: Rebecca

Hej, jag vill också jobba som au pair nu till sommaren, efter att jag tagit studenten och jag undrar bara hur du hittade din familj och hur långt tid innan du skulle åka som du hittade dem, tack för svar!

Svar: Hej! Åh ja det borde du göra!
Jag hittade min familj via en sida som heter aupair-world.com. Tycker personligen att den va jättebra, lätt att använda och sådär, dock så måste man ju va beredd på att det kan finnas scams och dåliga familjer, men det kan finnas via förmedlingar också. Började väl prata lite med familjen i april, sen pratade vi inget på rätt länge och sen hade jag en till skypeträff i slutet av maj tror jag det var, och de erbjöd mig jobbet samma kväll. Så börja väl egentligen prata med dem tre-fyra månader innan jag åkte.
Hoppas du kommer dig iväg hit, det är verkligen en bra upplevelse!:)
Madelene

2014-03-22 @ 20:41:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide