barnvaktarfredag

Den 2013-11-29, kl 20:17:02
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 4
eller barnvaktarhelg kommer det bli egentligen, eftersom Katie jobbar med flickornas skolas christmas fayre och Fritzy gör det samt jobbar sina vanliga helgshift. Men det är lugnt, för barnvaktar mest under dagarna nu i helgen. 
Idag har jag iallafall träffat en spansk tjej, Wisam, som flyttat till närheten av mig i måndags, så det var riktigt kul! Fikade och sånt haha, som vanligt. Sen har jag gjort i princip ingenting förrän just nu då jag började vara barnvakt, såååå har varit en skön dag. ÅH! Justja! Köpte biljetter för att se You Me At Six i april också!!!!!!!! SÅ JÄVLA EXCITED!!! Kommer bli bästa spelningen någonsin, det är jag helt övertygad om!
Okej, nästa vecka ska jag försöka göra något intressant så jag kanske har något intressant att skriva om så det inte bara blir skitinlägg! laterrrr

och ber väl lite om ursäkt för ännu ett värdelöst inlägg

Den 2013-11-28, kl 10:00:26
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Just nu är mitt liv rätt händelselöst. Rent av tråkigt faktiskt. Mest beror det nog på att jag inte orkar åka in till centrala London de veckodagarna jag är ledig för att det tar sån tid och jag alltid har något (läs: strykning) att göra. Eller, inte alltid, men jag väljer att göra det de dagarna. 
Igår träffade jag dock Jenny för en fika, vilket alltid är lika trevligt! Satt på Coffee Republic och åt panini (så egentligen var det väl kanske lunch) och pratade på tills vi båda behövde dra oss hemåt/mot barnens skolor. Snart drar ju Jenny iväg till Barbados med sin värdfamilj och skämta inte att jag är avundsjuk!! Haha.
Nu däremot sitter jag i köket och ska strax dra mig mot skolan. Ehhheh. Orkar inte. Men tröstar mig med att jag är ledig imorgon fram till åtminstone halv fem och att julkalendern börjar på söndag och att bästis Felicia kommer hit nästa fredag. Okej nej nu måste jag dra mig, förlåt för tråkiga inlägg förresten. Adjöss!

saker som gör måndagar bra:

Den 2013-11-25, kl 21:19:36
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
1. när ens favoritband announcar att de ska toura i England och man är ledig datumet de är i London och man ska köpa biljetter på fredagen och ska gå på vad som kommer vara världens bästa konsert 

the waiting room

Den 2013-11-24, kl 17:52:11
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1
Igår åkte jag in till centrala London för att möta upp Beatrice och gå till svenska kyrkan för julmarknad. Det var så mysigt och svenskt där, och grymt härligt att äta lite lussebulla, macka med gravad lax och dricka julmust. Efter varit där nån timma åkte vi och shoppade lite. Fin dag.

Idag hade jag inga planer whatsoever och hade planerat att ha en ligga-i-sängen-och-glo-serier-hela-dagen-dag, men när Dani smsade och frågade om jag kände för att träffas och ta en fika svarade jag självklart ja! Vi gick till ett jättemysigt ställe i Whetstone och drack te och åt american pancakes respektive laxmacka. Supergott och trevligt var det! Nu sitter jag bara här hemma och vi ska äta sunday roast om någon timma. Helt klart bra helg i helgen!!





and may the odds be ever in your favour

Den 2013-11-23, kl 02:13:12
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
SÅ bra kväll ikväll. Mötte upp Sarah, Cathy och Chiara vid nio på bion här i North Finchley, hämtade ut våra biljetter, köpte popcorn åt mig (för jag redan ätit upp det jag egentligen skulle haft med mig) och sen gick vi in i ena biosalongen och satte oss skönt tillrätta medan vi inväntade att Catching Fire skulle börja. OCH FYFAN VA BRA DEN VA!
Har ju liksom läst alla böcker och älskar den första nästan lika mycket som Harry Potter (okej nej, där överdrev jag. Men mycket iallafall) men tycker sen att de går rätt downhill. Tvåan är ju fortfarande bra men trean är bara skit. Så först hade jag egentligen inte så höga förväntningar, men ju mer folk som sett filmen desto mer ASBRA saker har jag hört om den, så kan ju erkänna att jag hade stört höga förväntningar när jag satt där i min stol och såg alla trailers. Och den överträffade dem. Heeeelt seriöst, så bra, jag är typ.... överlycklig. hypad. till och med taggad för den tredje filmen?!! Haha.

Ah, är väldigt nöjd över min superhärliga fredagskväll. Måste dock sova nu eftersom jag ska upp supertidigt för att möta Bea i London och sen gå på julmarknad i svenska kyrkan. Supertaggad på det med, svenskt julgott liksom!!! Nåja, hör väl av mig någon annan gång.

Mintchoklad-pringles

Den 2013-11-21, kl 15:46:23
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1


Hittade de här chipsen på Sainsburys innan idag när jag var och handlade och kände mig tvungen att köpa dem. De är nästan goda, fast det är SÅ konstigt att äta chips som är.... söta. Liksom sockrade? Haha. Aja. Nu ska jag fortsätta glo Once Upon a Time och kanske äta mina chirre, hehehe

födelsedagar och pepparkakor

Den 2013-11-19, kl 19:40:42
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 53
Idag så fyller Chiara 19 år (hon är äntligen med i 19års klubben haha) och hon bjöd på cupcakes på skolan och efter det gick vi och åt på KFC, Chiara fick välja haha. Kom hem och strax efter kom flickorna och Katie hem, och då sprang Scarlet genast upp till mitt rum då jag visst hade lovat henne att vi skulle baka idag. Sagt och gjort; vi började baka pepparkakor. Haha. Tror de blev goda men har faktiskt ingen aning... Anywaaaay, nu ska jag se någon film eller serie för har ca inget mer att berätta. Herråå




If this is to end in fire then we should all burn together

Den 2013-11-13, kl 16:03:11
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1
Kom precis hem efter att träffat Jenny för en lunch/fika här i North Finchley. Var ju liksom rätt mysigt att hänga på Coffee Republic en timma eller två och äta toastie och dricka choklad (eller panini och latte i Jennys fall) och prata en massa. Sen gick vi runt lite på affärerna här (typ poundland hehe) innan vi skiljdes åt. Nu är jag hemma och behöver nog inte jobba särskilt mycket förrän jag ska barnvakta senare ikväll. Behövde förresten knappt vara barnvakt igår då Katie och Fritzy kom hem klockan sex så det var jätteskönt, en vanlig eftermiddag typ!
Nä, nu ska jag ta tag i att städa mitt rum, det behövs verkligen nu....




Saker som jag sett/gjort och som jag tydligen tagit kort på

Den 2013-11-12, kl 18:29:13
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1








Och nu ska jag vara barnvakt. Herrå

en bättre fredag

Den 2013-11-08, kl 13:59:57
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Såååå. Igår hade jag feber. Typ över 38 grader (vilket är asmycket för mig som är rätt lågtempad i vanliga fall) så jag mådde skit. Hatar att ha feber också, man får ju så jävla ont i kroppen. Usch. Gick iallafall och la mig direkt då Katie kom hem vid halv fem och sov till strax efter åtta då jag gick ner och åt middag. Gick upp strax efter nio igen, slog på Loe Actually och somnade till den och sov fram till nio imorse. Så sov kring en 15 timmar haha. Febern var åtminstone borta när jag vaknade så ska nog ut ikväll med Bella och några till ifall jag inte måste barnvakta, det är ju min "kanske jobba" helg. Okej har inget mer att berätta nu såååå adjö!

negativ

Den 2013-11-07, kl 15:20:27
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1
har feber. har ont. vill gråta. avskyr mitt liv

en mycket mycket vanlig tisdag

Den 2013-11-05, kl 19:57:47
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Hade en sån vanlig tisdag idag. Åkte till skolan klockan halv tio och var där till ett och hann göra ett prov som gick obehagligt dåligt. Efter skolan gick jag, Cathy, Frida, Chiara och Sarah och käkade lunch precis som alla andra tisdagar. Efter lunchen så gick jag och Frida till starbucks för att dricka Gingerbread Latte som var supergod och under den tiden kom två personer fram och pratade med oss bara för att vi pratade svenska haha...
Åkte och shoppade lite julklappar sen, eller tittade mest på vad jag ska köpa senare åt folk haha. Kommer bli.... Dyrt, men det blir det väl alltid över jul? Haha. Nu är jag hemma och har redan hunnit rita en My Little Pony (Twilight sparkle) åt Daisy (fattar inte varför hon gillar mina teckningar så mycket???!) som hon sitter och färglägger nu, haha. Kommer väl säkert måla minst en till grej innan de går och lägger sig om jag känner henne rätt.... Oh well, det är väl bra att hon målar istället för att ... Spela på datorn? Hehe

Museum of London och såna grejer

Den 2013-11-04, kl 16:21:36
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Idag har skolorna startat upp igen efter lovet men eftersom lärarna på tjejernas skola hade någon utbildningsdag eller så så blev de lediga en extra dag. Katie föreslog att jag skulle ta med dem på Museum of London idag då Scarlet har velat gå dit innan, så gjorde lite matsäck innan jag och tjejerna fick skjuts till tuben och vi for dit. Var en riktigt bra dag där borta utan några som helst bråk eller något. Kom hem strax innan två och då tittade jag på medan Scarlet byggde en koja och sen spelade vi Top Trunks tillsammans. Katie kom hem och tog med dem till simningen så nu är jag ledig skulle jag tro, skönt!!!

Liveuppdatering från: IKEA

Den 2013-11-03, kl 16:21:42
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0

Köpte även ett doftljus och plåster men det syns inte. Tänker typ bli astjock nu hehehh. pepparkaksdeg <3

Saker som jag saknar

Den 2013-11-02, kl 15:06:02
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 2
1. Kycklingsallad från Okey
2. Att äta bakis-pizza från antingen Okey eller pizzerian på bergnäset även fast jag aldrig egentligen är bakis
3. Se skidor på ettan varje helg (okej varför saknar jag ens detta tycker typ ej om det??)
4. Hemmafester
5. Skönare bussäten, typ som sätena i länstrafikenbussarna (man vill ju kunna sova bekvämt)
6. Palt
7. Fyllekäka på Max istället för McDonalds 
8. Okej, en stripsmeny med en smältost och en green&garlic-dip från Max hade ju inte suttit fel en vanlig dag heller
9. Åka bil och lyssna på ashög musik och sjunga med till allt
10. Snö

Livet innan åtta en fredagsmorgon i England

Den 2013-11-01, kl 08:43:53
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0


Klockan är halv åtta och jag sitter alltså här med Daisy och målar vampyrtjejer med rosa hår. Scarlet sover fortfarande vilket, helt ärligt, är rätt skönt, för då är det ju liksom en mindre att ta hand om hahaha. Ska ta dem till Nonstop Action idag där de ska dansa och sen måste jag nog ta med dem till en playdate hos Meris kid, och efter det fixa mig för att gå ut ikväll. Huuuuh. Känns bra att jag tog en skön kväll hemma igår och bara såg film liksom. Nej, nu ska jag ge Daisy all min uppmärksamhet, heeeerrrå

© Headerbilder från Wallpapers Wide