T in the Park

Den 2014-07-10, kl 17:16:06
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Ikväll åker jag och Sofia till Skottland!!!!!!!!
Okej. Hehe. Idag har jag varit på bio med barnen eftersom de hade skolstrejk. Vi såg på the Muppets: Most Wanted och den var faktiskt rätt bra. Nu är jag hemma och jobbar och hoppas att jag slipper jobba ända fram till 8, vilket typ är när jag ska fara. Sen ska jag och Sofia åka buss till nästa buss till Skottland. Blir typ tolv timmar buss, men man är väl från Norrland och har varit med om värre liksom. Nu ska jag återgå till jobbet och ska väl packa klart senare. Jag skriver väl här efter helgen igen. Herrååå

snabb update

Den 2014-07-08, kl 20:21:02
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Hej där! Är lite dålig på att blogga igen, men nu åker jag ju strax hem så då ska jag ändå inte blogga mer. 
Har varit rätt mycket som hänt sedan jag sist skrev faktiskt. I torsdag hade vi tacoskväll hemma hos Sofia vilket var hur trevligt som helst. Sedan på fredagskvällen åkte jag också till henne och vi sjöng och drack och gick sedan ut tillsammans med Alva, Ylva och hennes brorsa. Sov sedan hos Sofia den natten. Dagen efter låg vi mest i soffan och såg Harry Potter och sen så åt vi middag och sådär på kvällen innan jag var tvungen åka hem. I söndags var jag barnvakt och tog med mig barnen till kyrkan och deras skolas sommarmarknad vilket ändå var rätt trevligt. Igår var jag och Sofia och shoppade lite och idag var jag med Alva och vi färgade mitt hår och åt godlunch. 
Nu är jag barnvakt och imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Linnea och Lisa, och sen på kvällen ska jag nog träffa Cathy och några till på puben! Blir trevligt. På torsdag åker ju jag och Sofia till Skottland för att gå på festival och ha livets bästa helg!!!! Nu ska jag duscha Daisy, hejdå!

2 juli

Den 2014-07-02, kl 14:29:40
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Händer inte så mycket i mitt liv just nu. Var hos Sofia i måndags med hon och Alva och åt lunch. Igår var jag barnvakt då Katie och Fritzy var ute. Idag har jag gjort absolut ingenting typ. Sett serier haha. Och tvättat kläder.
Imorn ska jag nog till Sofia på kvällen och äta tacos. Sen resten av helgen när alla andra är lediga och sådär ska jag vara barnvakt två gånger. Och inte på kvällarna heller, utan bara på jäkla dagen, så kan ändå knappt göra något eller gå ut eller så. Vilket egentligen inte gör någonting men är surt eftersom det är min sista helg i London. Nästa helg åker ju jag och Sofia på festival och helgen efter det åker jag ju hem tidigt på lördagsmorgonen.. Så sjukt! 
Okej har inget intressant att skriva om så skriver någon annan dag när jag har mer att lägga upp. Hejdå!

© Headerbilder från Wallpapers Wide