we live on the cusp of death thinking that it won't be us

Den 2014-04-30, kl 13:35:19
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Helt ärligt nu alltså.. Ca 90% av gångerna jag skriver ett inlägg råkar jag trycka på något så det försvinner, och då orkar jag inte skriva igen. Förlåt för det men det är faktiskt för jobbigt....

Anyway. Igår hade jag en bra dag. Träffade först Veronica och vi åkte in till Notting Hill bara för att gå omkring och prata och ta det lite lugnt. Väldigt trevligt, särskilt som jag inte träffat henne på länge! Åkte hem och käkade middag, hjälpte till med lite läxor och sen så åkte mötte jag upp Sofia och Alva för en promenad. Vi gick i en skog vid Muswell Hill där de bor, vilket var rätt asnice. Sen efter det gick vi på Tescos och köpte lite frukt innan vi alla drog hem till oss.
Idag har jag bara varit ute och sprungit och sen städat lite. Daisy har playdate senare så då kommer förhoppningsvis Julie hit så jag har någon rolig att prata med. Utöver det så har jag inget planerat för ikväll och imorgon ska jag vara barnvakt igen.. Men det blir nog bra ändå!


det var så grönt och fint igår i skogen så var tvungen att ta lite kort, hahha

dessa höns alltså

Den 2014-04-25, kl 17:33:56
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Igår skaffade vi höns. Japp, jajamän, riktiga livs levande HÖNS. Jag tycker det är jättekomiskt men jag måste erkänna att de är lite söta, mina nya bästisar typ.... Har väl varit ute hos dem fyra gånger bara idag, nu senast då barnen kom hem. En av dem har till och med lagt ägg! Wohoo. Jag som hatar ägg haha...
Idag mötte jag upp med Leonie och tog en fika och efter det hämtade jag tjejerna på skolan. Vi gick ut till hönsen (som förövrigt heter Harry, Vixy och Lily Rose) och nu spelar Scarlet lite flöjt. Som ljuv musik för öronen..... Eller inte. Hahah. Nej hon är rätt bra. Ikväll ska jag och Sofia till restaurangen där Linnea jobbar och äta middag innan alla vi tre ska ut i Camden. Blir nog skitbra skulle jag tro!!!




fortfarande ledig

Den 2014-04-22, kl 10:51:21
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Tog det hur lugnt som helst hela helgen. Mest för att jag inte hade någon att vara med men också för att vädret inte var riktigt på topp heller. Men igår, då jag också var ledig, så åkte jag in och träffade Linnea några timmar! Vi åt i Hyde Park och gick sen runt där en massa och bara pratade och hade det bra. Kom hem vid åtta på kvällen och käkade då middag och såna där grejer.
Idag är jag också ledig, haha. Så ska passa på att träffa Emelie som är i London just nu! Det kommer nog bli askul. Ska ta och stryka lite nu innan jag går bara så att jag slipper göra det imorgon hahaha. Känns bra nu dock när allt kommer in i rutiner och typ alla kommer tillbaka från Sverige och sådär, då har man saker att göra! Det är skönt också att jag inte har någon mer skola haha.....
Nej nu måste jag stryka innan jag måste dra, herråååå

bild från i fredags vid Buckingham Palace

Good Friday

Den 2014-04-18, kl 10:58:44
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Igår hade jag världens kanske lugnaste dag och gjorde inte så mycket mer än att se på Keeping up with the Kardashians. Eller okej, jag hämtade tjejerna och såg film med dom också, plus skypade rätt snabbt med Jobi. Men jag såg mest Kardashians.
Nu över långhelgen är både Katie och Fritzy lediga sååå alltså är jag också det. Tyvärr så är typ ingen jag känner kvar i London just nu. Förutom Linnea, men hon ska jobba i helgen tror jag.... Ska iallafall åka in till centrala London för att hänga med henne nu snart, vi ska sätta oss i en park (st. James's Park) och chilla och ha det gött. Haha. Solen är ute idag och det ser ut som om det är varmt ute, så det blir nog superbra! ska nog gå upp och städa rummet lite innan jag går, för det behövs verkligen hehe.... Aja, hejdå!!

long time no see

Den 2014-04-16, kl 11:17:22
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Öh. Heeeej där. Längesedan jag skrev. Var ju som sagt på YMAS konserten vilket kan vara det bästa jag nånsin varit med om. Sen dagen efter det så kom Kajsa och Otilia och var här i en vecka vilket var jättekul. Vi var bland annat på en tour i studion där de spelade in Harry Potter och sen åkte vi till Paris en dag också. 
Samma dag som de åkte hem kom min värdfamilj tillbaka från deras semester. Nu är vi tillbaka i lite rutiner, men eftersom barnen än har lov så är det lite annorlunda ändå. Dock så är de på Non-stop Action varje dag mellan 10-3 vilket är jätteskönt, men är ju ändå inte riktigt skolrutinerna. Ja, vad mer ska jag säga? Ska kanske hänga med Linnea ikväll ifall vi inte måste jobba båda två. Har annars inte alltför många att umgås med nu då typ alla är hemma i Sverige över påsk eller jobbar asmycket. Nu ska jag göra bort att städa lite och sen kanske gå och göra något vettigt. Heeejdå


HP godiset som jag köpte efter touren, hehe

and in the same breath, I say something I'll grow to regret

Den 2014-04-05, kl 11:18:58
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
IDAG SKA JAG SE YMAS OCH JAG ÄR JÄTTETAGGAD OCH LYCKLIG HAHAHA HEJDÅ (skriver något vettigt senare kanske)

Angus, thongs and perfect snogging

Den 2014-04-03, kl 16:13:59
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Idag vaknade jag vid halv sju för att börja jobba sju. Tog kidsen till skolan och allt sånt som hör till, och sen när jag kom hem så städade jag och strök allt som jag inte orkat fixa de senaste dagarna. Åt varmkorv med mos till lunch också, bara för att jag var sugen till ketchup och det enda jag gillar ketchup till är potatismos och lasagne, hehe... 
Just nu ligger jag och ser film, Angus, thongs and perfect snogging. Så jäkla kul hahah. Ska väl säkert hämta tjejerna om typ en timma, ifall nu inte Katie kommer hem i tid. Sen har jag inga som helst planer för kvällen utan ska nog bara ta det lugnt här hemma.. Nu ska jag fortsätta se filmen, laterrr




mellan besök och sådär

Den 2014-04-02, kl 10:21:41
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Sedan jag skrev sist har jag mest bara hängt med Felicia och Evelina större delen av tiden. Idag, typ nu, åker de dock hem, vilket suger. Tröstar mig med att jag hade jättekul och att Kajsa och Otilia kommer om bara några dagar OCH att jag ser You Me At Six live på lördag!! Äger.
Nu idag har jag just ätit frukost (gröt, om någon ville veta) och ska gå upp och stryka lite innan jag drar till Sofia för en pw i Muswell Hill och sådär. Sen när jag kommer hem ska jag stryka mer igen. Har så himla mycket att göra då jag inte gjorde nästan något i måndags utan åkte in till stan istället, haha.... Jaja, tur att jag har imorgon och fredag på mig innan familjen verkligen behöver alla kläder till de ska utomlands. Nej nu ska jag skynda mig så jag faktiskt hinner stryka nått innan jag ska iväg, hejdå!

© Headerbilder från Wallpapers Wide