nu är det faktiskt typ okej

Den 2013-10-30, kl 21:16:52
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1
Jag sitter alltså och ser en julfilm nu. För det är ju typ november nu, så det är okej. Hehehehe. Ja, jag gillar jul.

Spännande tisdag i North Finchley (nej egentligen inte)

Den 2013-10-29, kl 20:49:01
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Började morgonen (okej, klockan va elva och jag hade jobbat sen halv åtta, men ändå) lite spännande sådär med att se en mindre bilkrock. Typ just utanför min gata. En äldre man skulle göra en u-sväng när han krockade med en bil som kom körandes rakt fram på vägen, tur som var så blev ingen skadad men mannen såg riktigt chockad ut, stackarn. Var på väg hem efter att ha lämnat tjejerna när det hände, och stod väl ca tre-fem meter bort. Fast reagerade knappt när det smällde till ändå, även fast det var aaaashögt? Aja.
Någon timma senare mötte jag upp Veronica i East Finchley där hon bor och åkte in till Picadilly. Käkade lite lunch och gick sedan på en rätt stor och mysig bokaffär och köpte böcker. Eller en bok. Och sen åkte vi typ hem igen och jag kom hem alldeles precis lagomt till middag, vilket ägde. Hehe. Men bra dag idag iallafall, tror jag ska avrunda den snart med lite Outnumbered för är sååå trött efter att ha sovit riktigt dåligt och jobbat imorse. 

half-term

Den 2013-10-28, kl 20:31:37
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Tjejerna har ju half-term, eller höstlov som vi svenskar kallar det, nu och hänger på Nonstop Action hela veckan vilket innebär några timmars ledigt för mig varje dag. Bara synd att ca ingen av mina kompisar är lediga nu, iallafall inte nån som bor i närheten...
Var ju blåsigt och grejer idag så har inte rört mig utanför huset. Katie behövde inte jobba för att hennes chef tyckte att vädret var för dåligt (tror jag? Haha fattade inte) så har knappt behövt göra något idag, bara stryka och leka lite med tjejerna (vilket inkluderade att göra chokladklubbor med Scarlet). Lugn dag alltså. Imorgon ska jag dock och göra nått med Veronica så det blir trevligt, hoppas bara det är lite mindre blåsigt och varmare då!

bra söndag

Den 2013-10-28, kl 00:14:53
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Helt klart bra söndag idag. Gjorde inte så mycket på förmiddagen förutom att se första avsnittet på nya serien Ravenswood (om någon sett det, PLEASE skriv behöver någon att prata med hahaha) och lekt lite med kidsen när de varit hemma. Sen på eftermiddagen/senare tog jag bussen till Finchley Lido och mötte upp Jenny för att äta middag. Vi vandrade runt bland Nando's, Wagamamas och alla andra restauranger där en stund innan vi sa lite "whatever" och gick till pizzahut och delade på en stor pizza. Vi åt och pratade och upptäckte en delad förkärlek till samma youtuber och skrattade åt sagda youtubers gamla videosar och såna saker. När vi sen någon timma senare kom ut från pizzahut hade det börjat regna. Ordentligt. Och det gillar jag inte. Okej att det stormblåste innan men då blev man ju åtminstone inte BLÖT. Är så jobbigt. Haha, aja, hade en riktigt trevlig och bra dag idag i alla fall och nu ska jag avrunda med att se en film så att jag är pigg imorgon när jag ska ta tjejerna till Nonstop Action där kring tio. Hehe. Hejdåååå


Jenny och våran asgoda pizza hihi

saker jag är sämst på: komma på rubriker

Den 2013-10-26, kl 21:51:23
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Igår drog jag som sagt på en komediklubb med fem andra svenska tjejer. Det var rätt kul även om vissa av akterna sög lite, haha. Efter vi varit där drog några av tjejerna och åt medan jag, Jenny och Emelie, som redan ätit, gick till någon klubb i närheten ett tag innan vi drog hem. Var en riktigt trevlig kväll iallafall!
Idag mötte jag upp Amanda och Louise för att köpa Halloween-grejer, så det slutade med en heldag på stan. Nu är jag barnvakt, sååå sitter och myser med chips framför xfactor, hehehe. Såna här lördagar är faktiskt lite underskattade, älskar dem!!

the story of my life

Den 2013-10-25, kl 17:42:24
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1
 
okej måste bara ha med den sista för att Jobi är så himla SÖT hela tiden. Tre bilder från London Eye iallafall, vädret var inte super precis och mina fotokunskaper är tjugo gånger sämre, men det är luuugnt. Nu ska jag börja göra mig klar för ska dra på någon komediklubb senare, och borde försöka hinna äta innan dess. Får hoppas familjen kommer hem snart. Aja, det hinns nog!

just a normal day

Den 2013-10-22, kl 17:32:44
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1
Igår gjorde jag, till min stora förvåning, alla läxor som skulle göras! Okej, gjorde klart dem på bussen imorse men ÄNDÅ. Stort steg för mig. Efter skolan gick vi och käkade lunch (mealdeal från Sainsburys) och sen for jag för att hämta Daisy. Och nu är jag barnvakt åt henne och våran granne Jonah. De sitter och ser Power Rangers och det är skönt för jag behöver inte göra så mycket då de ändå aldrig bråkar, men ska göra pizza snart (dvs värma den i ugnen) och kanske städa lite när det ändå är så lugnt, för det måste ju trots allt göras... Tråkig dag idag iallafall, tråkigt nog!

liveuppdatering från mitt sovrum istället för London Eye

Den 2013-10-21, kl 23:12:59
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Kommer låta bilderna tala för en bild säger mer än tusen ord (ps tänk "TRÅKIGT/JOBBIGT" när ni ser dem ok)




hejhej från kön till London Eye!!

Den 2013-10-20, kl 12:51:43
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0

vi hitta wifi i kön till London Eye. Livet äger. Liveuppdatering från London Eye ifall wifit räcker!!!

I'm gonna paint you by numbers, and colour them in

Den 2013-10-19, kl 15:20:55
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
I förrgår kom mamma och Fia ut hit till North Finchley och hälsade på min värdfamilj i några timmar innan vi åkte in mot Victoria för att sova på deras hotell. Trängdes i en 140s säng och några timmar senare vaknade vi och drog till Madam Tussaudes. Jag var såååå starstruck (över Johnny Depp) och det var såååå kul. Drog och åt, for på primark och sen åkte jag hem och hämtade mina småtjejer på skolan. Samtidigt som vi kom hem så kom Katie hem, och jag blev ledig igen. Åkte tillbaka till stan, for och åt på nandos och gick på en pub. Och sen fick jag ett sms om att jag skulle behöva jobba idag så det var bara att ta bussen hem på kvällen/natten för att vara redo idag. Nu sitter jag med tjejerna och ritar. Eller rättare sagt, jag ritar grejer åt Daisy och hon fyller i och vi klistrar upp dem på sugrör så de kan göra en puppetshow senare. Ska dock dra så fort Fritzy kommer hem igen, och jag hoppas att jag slipper jobba imorgon så vi kan dra på London Dungeon och Lodon Eye, haha.. Nej nu måste jag klippa ut mer figurer åt Daisy, så, later!





Är så nöjd

Den 2013-10-18, kl 18:19:52
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0

Ja jag vet att jag laddar upp denna överallt men är så nöjd så jag bryr mig inte hehehe

too cool for school

Den 2013-10-17, kl 09:59:36
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Idag är de torsdag och jag är så jävla yolo att jag är hemma från skolan!!!!!!! Okej, bara för att jag måste jobba för att Scarlets lärare är på strejk och hon måste va hemma, meeeeen ändå. Det räknas.
Igår kom mamma, Fia, Jobi och Lena till London så for och mötte dem på Victoria station, hitta till deras hotell (konversationen var typ: jag: "vet ni var hotellet ligger?" väldigt lång tystnad. Fia: "asså jag har printscreenat google maps hur vi kan gå" oki) och käka middag på pizza hut och shoppade på primark. Eller de shoppade, inte jag haha, måste försöka spara mina pengar lite.. I eftermiddag eller så kommer nog mamma och Fia hit och träffar familjen och lämnar alla grejer jag ville ha med mig hemifrån och sen åker vi tillbaka till Victoria Station också ska jag sova hos dem, för imorgon morgon ska vi på Madam Tussaudes. Och jag är astaggad. För jag ska ta en bild med världens sexigaste mans vaxdocka. Wooooooho! Okej, nu börjar mitt inlägg vara för konstigt så, hejdå!

helt vanlig tisdag va

Den 2013-10-15, kl 20:46:57
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Idag är jag trött och glad och taggad och uttråkad. Trött för att jag var i skolan, glad för att mina vänner där äger (vi åt lunch som vanligt sådär på tisdagar, alltid lika kul) och för att min familj och min kompis familj (alla utom papporna) kommer imorgon, taggad på att ta kort med Johnny Depps vaxdocka på fredag och uttråkad för att jag inte har något att göra nu. Utom att vänta på middag och sen boka biljetter till Harry Potter-touren. Ehehe.
Okej, ska faktiskt ta bilder nu i helgen när alla är här så kan nästan lova att det blir lite mer intressant här då. Nästan.

WHY DOES IT RAIN

Den 2013-10-14, kl 19:36:19
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 2
Imorse när jag klev upp vid halv tio var det mulet och kallt men inte speciellt dåligt väder. Åkte in till Wood Green och träffade Jenny och shoppade lite och fikade fram till halv två, och när vi kom ut från shoppingcentrat så hade det börjat regna. När jag kom till North Finchley och gick hem så började det SPÖregna. Och så har det typ fortsatt. Hela dagen. Det är såååå kallt. Så, Jobi, Fia, mamma... Förbered er! 
Ikväll ska jag göra min läxa och sen se CSI eller något annat roligt. Och stryka lite, eftersom jag inte gjorde det idag och det är mycket ren tvätt nu haha... Oh well, man kan ju inte alltid ha det roligt......

och ännu en helg har passerat

Den 2013-10-13, kl 12:45:18
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0


I fredags drog vi ut på Café de Paris och var vip och hade askul! Synd att Sofia åker hem imorgon dock. Kom hem vid fem, somnade kring sex och gick upp vid tio. Och drog till Portobello Road. Jag var trött, let me tell you. Sen drog jag till Cathy som bjöd på middag och vi såg två grymma filmer och snackade och hade det supermysigt och skönt och bra. Hade tänkt göra tidig kväll men kom ändå inte hem förrän halv två, haha, så idag ska jag bara glo downton abbey och x factor och njuta av ensamheten i huset. Göttt

Friday!

Den 2013-10-11, kl 18:10:24
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Idag är det fredag och ledig dag och första dagen på en ledig helg. Eller, ja, efter nio iallafall, för måste vara barnvakt tills dess då både Katie och Fritzy jobbar/är borta. 
Städade lite imorse och drog sen ut och mötte Amanda för en fika här i North Finchley. Efter det hämta jag upp mina tjejer på skolan och nu sitter vi hemma och ser på Pippi Långstrump. På engelska. Det är sååå skumt men ändå rätt bra, haha. Herregud, minns inte ens när jag såg Pippi senast??? Gaaalet

världens kanske bästa upptäckt

Den 2013-10-09, kl 22:08:00
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Upptäckte just att vi har en kanal som heter 5USA och som visar massa CSI, NCIS och Criminal Minds. gissa vad jag kommer göra resten av mitt år???? Jajamän, se dem! Har saknat det ok

missing the old times

Den 2013-10-09, kl 18:38:14
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 2
bild från juli 2012, då jag och Felicia var hos Evelina nere i Skåne. Saknar mina mates och vill ha Harry Potter-marathon. Typ nu. ÅÅÅÅH

It happens every time, if it counts I'll lose my courage when I need it the most

Den 2013-10-08, kl 19:09:12
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Ännu en tråkig dag idag. Vaknade tidigt (dvs åtta-halv nio) och drog mig till skolan utan att ha gjort klart mina läxor, sådär i vanlig ordning ni vet. Hängde där i mina tre timmar och var väldigt, väldigt sömnig och efter de där tre timmarna gick jag, Cathy och Chiara till subway och käkade lite lunch och pratade på. Alltid lika trevligt, gillar gruppen av människor från min klass/skola som jag hänger med, haha! Sen dess har jag bara sprungit runt här i North Finchley och fixat grejer och hängt vid datorn tillsammans med Katie och fixat mer grejer. Tråkigt. Hade egentligen velat dra till Woods Green på Primarket som ligger där men hade inte riktigt tid idag haha. Får försöka hinna med det snart, heheh.
 
Blir nog en tråkig kväll ikväll, eftersom de flesta jag känner jobbar och grejer, eller bor på typ andra sidan London. Och jag är lat, så orkar aldrig åka dit. Ska kaaanske höra med någon om de vill göra nånting, typ, prommis eller så, men annars ska jag nog bara se film. Eller Downton Abbey. Eller något. Ja, jag märker väl..... 
 
 
detta är våran chauffeur på puntingen, mycket charmig kille från new zeeland. Plus elevhemmet för ett av collegen, där de förövrigt ville spela in HP men skolan tog för mycket betalt så de drog till ärkerivalen Oxford istället. Heheheh 

måndag igen

Den 2013-10-07, kl 14:35:53
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
idag är det måndag och idag har jag varit här i 59 dagar (tror jag. Om min matematikhjärna har gjort sitt jobb ordentligt). 
Började dagen med att sova till nio då jag ändå inte behövde ta tjejerna till skolan. Har sedan dess strukit lite kläder vilket är min vanliga veckodagssyssla, haha. Plus att jag var ut och sprang imorse! Nog för att jag defeatade syftet av min lilla löptur med att käka fruktcoctail med sprutgrädde och nutella som belöning, men alltså ja. Det är väl ändå tanken som räknas?? 
Ska fortsätta med att städa lite i tjejernas rum och sen kanske se lite Downton eftersom jag ändå inte behöver hämta dem och ta med dem på simning efter skolan. Skönt ändå! Nä nu ska jag svara på Cathys meddelanden angående en bio vi hela gänget ska se på fredag. Vet fortfarande inte vad den handlar om eller vad den heter, jag hänger bara på för att jag vill ha vänner:):):) standard. Ajöss!

cambridge

Den 2013-10-06, kl 21:40:13
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
 
idag kl 9.15 var jag utanför skolan och boardade en buss som skulle ta mig och typ 59 andra personer (eller något liknande) till Cambridge. Vi var där kring elva och gick direkt ner till hamnen/vad det nu kallas och satte oss på några slags gondol-båtar för att dra på lite punting nerför floden. Vi i min båt hade en jätterolig guide och en av de andra båtarna hade en JÄTTEsnygg guide. Som vi åkte bredvid. Som alla gillade att titta på. Hehehe.
ANYWAY. Cambridge var superfint! Man såg hur mycket som helst från floden och det var jättetrevligt, och efter det så vandrade vi runt i själva staden och tittade lite mer på collegerna. Tyvärr kunde man inte gå in i nästan något eftersom eleverna kom idag eller något, så de var stängda för besökare. Vilket sög, rejält. Men det var roligt att se utsidan också, haha. Hade supertrevligt i alla fall, var £19 well spent så att säga. Mucho nöjd!

social evening och andra torsdagsgrejer

Den 2013-10-04, kl 00:30:16
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Började dagen med att åka till skolan utan att ha gjort klart nån läxa, precis som vanligt. Hängde där mina tre timmar innan jag åkte hem och slängde i mig "lunch" och trodde att jag skulle behöva hämta tjejerna meeeen jag slapp, så jag var ledig. Strax innan åtta åkte jag in till skolan igen. Jag vet, jag vet, är jag dum i huvudet eller???? Haha nä men skolan hade en social evening och bjöd på te och fika, så hängde där från åtta till halv elva med personer från min klass och massa andra, även fast jag bara pratade med vissa haha. Men det var superkul, vårat bord ägde och lekte lekar och tog fula bilder utomhus och såna normala grejer som man gör på en torsdagskväll på sin skola som ligger i en kyrka. Ah.
Har även smidit lite planer inför lördag då jag ska hänga med några ur klassen, plus att jag taggar inför söndag då vi åker till Cambridge med skolan! Woopwoop!!! Ska faktiskt försöka ta lite bilder då så denna bloggen inte är fullt lika tråkig.....

halloween-pyssel och andra grejer

Den 2013-10-02, kl 12:48:04
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
igår var jag galet kreativ och målade ett par (väldigt fula) bilder som tjejerna sen kunde fylla i. Scarlet frågade nämligen om vi inte kunde rita halloween-grejer och sagt och gjort så gjorde vi det. Plus att Daisy gjorde en jultomte till skolan för de var tvungen lämna in en julteckning idag. Haha, ja, de är ju i tid i det här landet i alla fall...
Idag är vädret dåligt, mest troligt för att jag igår sa åt mamma och pappa att vädret här är bra och det inte regnar. typiskt. Har dock städat lite, satt igång en tvättmaskin och nu ska jag upp och stryka lite kläder. Får se om jag hinner dra ut på nån springtur sen, även fast jag har brutal träningsvärk i benen.... Inte roligt alltså!!
Okej, nej, stryka nu då.... Laterr

Min fina pumpa och vampyr som Scarlet fyllde i

© Headerbilder från Wallpapers Wide