den som säger att man inte kan köpa lycka har så jävla fel

Den 2014-02-28, kl 10:37:36
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0


Har alltså just köpt biljetter till T in the Park, en festival i Skottland. Deras line-up är helt sjuuuukt bra (som ni själva kan se ovan) och jag är grymt taggad!!!! Kommer bli ett sååå bra avslut på mitt år här i England! Och förresten, mamma och pappa, jag kommer nog hem i slutet av juli!

Idag är det mulet och både Katie och Fritzy har tagit ledigt så jag har en väldigt chill dag framför mig skulle jag tro. Nu ska jag käka upp min frukost och sen fara ut och röra på mig lite. Hörs senareeeee

tisdagen efter

Den 2014-02-25, kl 21:08:08
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Igår var en bra dag (kväll och natt). Idag är en trött dag. Finns egentligen inget mer att säga, slänger in en bild eller två och nu ska jag gå och lägga mig.




bättre sent än aldrig

Den 2014-02-24, kl 19:05:08
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Det här med att blogga är väl inte helt min grej, men ja, ska väl berätta lite om helgen kanske? 
Gjorde absolut ingenting alls fram till lördag kväll då jag åkte till Sofia och såg film och åt massa fruktsallad och drack (cherry)vin. Överdrev kanske lite när jag köpte frukt så det blev galet mycket fruktsallad haha, men det var bra ändå.
På söndag gjorde jag inte heller någonting utom var på en kort promenad med Cathy och käkade blåbär i kylan, haha.
Idag däremot så mötte jag upp Linnea och Sofia i Hyde Park och vi gick på powerwalk/joggade lite. Vädret var hur bra som helst och kan ju inte säga att sällskapet var helt fel heller! Kom hem vid tre så har bara typ duschat, käkat och gjort lite läxa och nu ska jag, Linnea och Sofia på karaokebar ikväll och sjunga karaoke, så det blir himla kul! Nu måste jag göra mig klar så jag hinner till bussen och sådär, hejdå!




the brits

Den 2014-02-20, kl 17:14:23
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Igår kväll kom Sofia hit och såg BRITawards med mig. Var en bra show och både Bastille, Arctic Monkeys och One Direction vann priser och Bastilles uppträdande med Rudimental var så sjukt bra alltså. Både jag och Sofia satt typ och dog haha. 

Idag har jag typ inte gjort något förutom att städa mitt rum lite innan jag for och fikade med Ellinor och varit med henne sista gången innan hon åker hem till Sverige. Så himla tråkigt för mig, ååh. Och Meri flyttar hem till Tyskland på lördag också... Haha, alla bara drar! 
Ska inte göra något speciellt alls ikväll tror jag. Har ca inga pengar kvar för veckan nu när jag går på budget, så är ju lika bra att jag bara är hemma och tar det lugnt då... Nu ska jag gå och se vad Scarlet gör så skriver jag väl kanske någon annan dag då jag har något att skriva om hahahah.

vårväder

Den 2014-02-19, kl 15:20:19
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Idag är det riktigt fint väder. Eller ja, det är mulet, men det är rätt varmt. Och tidigare idag så var solen faktiskt framme, och den värmde rätt ordentligt. Skönt att det inte regnar iallafall, speciellt inte som jag strax ska gå och hämta flickorna på Non-stop Action.

Igår var jag ledig och åkte in till centrala London i hopp om att hitta en födelsedagspresent åt Daisy. Meeen så blev inte fallet tyvärr. Men Veronica kom iallafall in och vi käkade lunch i Chinatown, hängde lite på primark och gick och drack juice innan jag drog hem. Lagade fisk till middag åt mig själv och såg film tills Meri kom, då vi också såg film, haha. Bra dag ändå.
Nej nu måste jag gå för ska lämna in ett recept på Apoteket eller något, plus köpa såna nödvändiga saker jag behöver på Aldi (sminkborttagningsservetter och tvål typ). Laterrr

half-term

Den 2014-02-17, kl 12:21:33
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
I helgen har jag inte gjort särskilt mycket intressant. Okej, jag har inte gjort särskilt mycket alls om jag ska vara ärlig. Har mest sovit väldigt tidigt och vaknat väldigt tidigt. Men igår så åkte jag faktiskt in till Brick Lane och hängde med Linnea. Vi gick på matmarknaden och skulle köpa mat men köpte bara juice, fortsatte gå upp hela brick lane och satte oss till sist på nått mysigt litet konstigt ställe och åt lunch. Jag åt curry kyckling som var hur gott som helst och Linnea åt typ vegetarisk moussaka med ris. Var superroligt att vara med henne, och jag gillar verkligen brick lane, även om det var lite väl mycket folk där igår haha.

Denna veckan är det half-term, vilket innebär att barnen har lov, typ som vårat sportlov. Scarlet och Daisy är, som vanligt, på non-stop action och dansar mellan 10-3, vilket är grymt skönt då det resulterar i att jag får tid över till att göra allt som jag ska göra här hemma. Sitter just nu och äter lunch (hemmagjord ärtsoppa, så jävla gott!!!) och ska sen städa toan och börja stryka alla kläder som har blivit tvättade i helgen... Kuul. Aja, tror jag är ledig imorgon så då ska jag åka in till London och köpa en present åt Daisy, ungen fyller ju pr hur snart som helst.... 



Min och Linneas mat (hehe) och stället som vi åt på. Niiice

Sunny day

Den 2014-02-13, kl 19:04:53
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Idag är det torsdag och idag har det varit rätt soligt. Efter skolan gick jag och Jessica en kort promenad runt i Golders Green fast självklart blev det blåsigt och molnigt när vi gick haha. 
Såg halva avsnittet av det nya pll innan jag hämtade tjejerna på skolan efter att de haft sin after-school activity. Sitter just nu i vardagsrummet med Scarlet fastän jag nog egentligen slutat jobba redan och hon hade just "the Scarlet show" fast hon dansade mer än hon pratade. Plus att hon gjorde exakt samma saker som igår när jag var tvungen att filma henne, hehe. Aja men det är roligt iallafall, hon är himla söt då hon gör det!

Förresten så går min nyttigmånad asdåligt. Har redan (detta är fjärde dagen) insett hur mycket jag hatar att vara nyttig, och att jag verkligen är en tjockis by heart. Älskar mina onyttiga saker. Är sååå svårt att inte äta lite choklad, chips eller kakor när jag är uttråkad hahah... Okej är väl därför denna månaden är himla bra så jag vänjer av mig det, men ändååå. 
Okej nu är det tydligen mat sa Fritzy så ska väl gå och äta. Beef Casserole. YAY

cold as ice

Den 2014-02-12, kl 17:31:00
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Jag längtar till april så jäkla mycket alltså. Först och främst ska jag se mitt favoritband igen och sen dagen efter det kommer Otilia och Kajsa hit och stannar hela veckan som jag är ledig och ensam här i London. Min värdfamilj ska ju till Frankrike då och då passade Ottis och Kajsi på att boka en resa hit. Åååh det äger!!! Taggar asmycket tills de kommer, ska bli så himla kul!! Då kommer ju min nyttigmånad vara över också så då får jag ju leva som tjockisen jag faktiskt är med allt mitt godis! Heheh. Tack mormor och morfar för paketet förresten!!!
 
Idag har jag jobbat lite på morgonen och är egentligen ledig nu men hänger ändå med Daisy. Ska iväg till svenska kyrkan sen med Sofia och Linnea senare också, så det blir ju jättekul att vara med dem! Men nu ska jag spela Wii med Dais, sååå, laterr

outnumbered

Den 2014-02-11, kl 21:38:16
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Okej, lite om helgen kanske? I fredags var jag barnvakt så absolut inget intressant hände där. I lördags vaknade jag stört tidigt och åkte in till Trafalgar Square typ för att köa för att få daytickets till en musikal, The Bodyguard. Efter vi fått våra biljetter gick jag, Anna och Emilia till ScandiKitchen och käkade frukost och sen när Emilia drog hem en stund satt jag och Anna kvar och åt semlor innan vi gick för att möta upp Emilia och se musikalen. Den var huuur bra som helst verkligen!! Efter den åkte jag hem, kastade i mig middagen, hämtade kläder och drog till Sofia för att fixa mig innan vi skulle ut i Camden. Efter försening av mig och bussproblem så mötte jag, Sofia och Ellen upp Louise och gick på någon klubb/bar där i Camden. Hade askul iallafall!
På söndag så låg jag i sängen och såg Grey's Anatomy fram till typ sex då Anniek smsade och frågade om vi kunde träffas ett tag innan vi skulle ned tjejerna och äta middag. Klädde därför på mig och sminkade mig och gick för att möta Anniek. Vid tjugo i åtta gick vi, Cathy, Chiara och Sarah och åt på en restaurant som heter El Vaquero. Det var en all-you-can-eat med kött och var hur gott som helst. Lätt värt pengarna.
I går så såg jag mer Grey's, typ alla utom två avsnitt som jag sett idag, sååå har sett klart första säsongen. Tyvärr finns inte de andra på netflix... Gråter! Var barnvakt Igårkväll och är barnvakt ikväll. Aja, är rätt skönt för då har jag en orsak till att inte spendera pengar hahah. Nu ska jag se Outnumbered, sååå herrå

regnigt och sånt

Den 2014-02-06, kl 19:27:34
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0


Sitter nere i (det väldigt stökiga) lekrummet med Daisy som dansar till nån grej på deras Wii. Skitsöt är hon.
Idag var jag på skolan och när vi kom ut så spöregnade det men vi gick ändå och åt på subway. Regnade om möjligt ännu mer när vi gick till bussen så jag och Cathy var lagomt blöta innan vi satt på den. Kuuul. Behöver typ inte jobba idag men har lekt med tjejerna ändå, och nu skrek Scarlet på mig för att jag inte kommit upp då hon ropat även fast jag inte hört det, haha. Om typ en timma ska jag till skolan igen på social evening sååå det blir väl roligt. Imorgon ska jag inte göra någonting alls annat än vara barnvakt på kvällen, så ser fram emot en lugn dag då. Okej nu ska jag kolla lite mer på söt-Dais innan jag drar. Herråååå

birthdays

Den 2014-02-05, kl 16:10:12
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Nu är den en himla massa födelsedagar hela tiden alltså. Förra veckan fyllde mormor och Emma år, igår gjorde mamma det och idag var det Cathys tur. Och snart är det mars vilket innebär två födelsedagar för mina värdbarn samt att både pappa, morfar, Sandra, Fanny och Erica fyller år. Hoooly mother of Jesus alltså.

Idag drog jag iallafall till Cathy vid tio och hjälpte henne ställa fram kakor/tårta osv och inväntade Anniek och Chiara. Gick en rundtur i Cathys GIGANTISKA hus som jag redan sett en gång innan vi gick och fikade. Var mysigt, och jag fattar verkligen inte att mina 94-kompisar har börjat fylla TJUGO. Det är ju knäppt!! Haha. Vi drog från henne strax efter ett då alla behövde åka hem och jobba lite mer.... Nu är Katie och hämtar flickorna, ska väl umgås med dem när de kommer hem och så måste jag göra all min läxa senare ikväll, om jag nu inte drar på ung i London i svenska kyrkan. Aja, ska fortsätta läsa tidningen nu och se om det hänt något här i staden eller om det bara är tråkigt och tyst. Laterrrr


Fina tjejer

sleepover

Den 2014-02-02, kl 23:42:11
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Igår efter att jag hade jobbat så pratade jag på skype med mormor och morfar en liten stund och sen med Felicia och Evelina, vilket var supertrevligt! Vid sex åkte jag till Chiara för sleepover så kom väl fram vid sju, smsade Sarah lite i panik då jag inte hade någon som helst aning om var Chiara bodde, hon inte svarade på facebook och jag inte hade hennes nummer ahah. Sarah hämtade mig i alla fall på Finsbury Park Station och sen gick vi till Chiara. Kom dit, pratade med tjejerna och sen började Chiara göra middagen (pasta italian style!!) och Anniek gjorde en holländsk efterrätt som vi skulle äta senare. Vi åt en massa och sen såg vi film. En himla massa film. Såg först The Secret Life of Walter Mitty, sedan Her, och efter det - när Cathy äntligen kommit - såg vi Frozen. Jag älskade den första och sista, var inte så himla keen on den andra. Den var bara så.... Konstig.
Strax efter tre gick vi upp till våra sängar eftersom vi var skittrötta då typ alla hade vaknat åtta. Jag, Cathy och Anniek sov i ena sängen vilket var mysigt om än supertrångt och superkallt för mig, då jag bara hade en filt. Vi pratade någon timma innan vi sov (väldigt dåligt, may I add), och sen väcktes vi vid 11 för frukost. Jag och Cathy var väl inte sååå taggade på att kliva upp utan alla fick komma in typ hundra gånger för att hämta ner oss hehe. Åt frukost/brunch innan vi såg en till film, Bridesmaids, då typ ingen sett den. Efter vi sett klart den var det dags för oss att dra - speciellt för mig, Cathy och Anniek då vi skulle på bio.
När vi kom fram till Wood Green och bion vid fyra så var det bara att gå in då reklamen börjat. Vi såg The Awkward Moment och den var aaaskul haha. Riktigt bra film att se verkligen! Skrattade massor och vid ett tillfälle verkligen DOG alla i biosalongen för att det var så pinsamt/roligt. Haha! 
 
Nu ska jag avrunda en bra helg (som egentligen inte slutar nu med tanke på att jag är ledig imorgon) med att se lite Pretty Little Liars. Herrååå

jobblördag

Den 2014-02-01, kl 16:59:50
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1
Idag jobbade jag på morgonen så fick kliva upp vid halv åtta. Katie och Fritzy drog vid åtta och sen vid nio tog jag med mig tjejerna till deras musik-klasser på någon skola i North Finchley typ. Var där i kanske en och en halv timma, gick hem och till Sainsburys för att köpa snacks till ikväll, och sen kom Katie och Fritzy hem så då blev jag ledig. Senare ska jag iväg till Chiara på sleepover med ett gäng tjejer, så det blir väl mysigt! Italiensk middag och såna saker. Och imorgon ska jag, Cathy och Anniek på bio. Blir superbra! nej nu orkar jag inte skriva något mer för är fett ointressant. heeejdå

sånt som förgyller ens fredagskväll

Den 2014-02-01, kl 00:01:00
Filed in Musik, Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
 
dör helt ärligt av skratt. NI MÅSTE SE DEN hahahahha. Tack Rebecca för länkandet <3

© Headerbilder från Wallpapers Wide