xfactor

Den 2013-08-31, kl 20:52:17
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0

igår strök jag ca halva dagen då jag inte gjort det alls i veckan, så var lite tvätt där. Åkte sen in till Paddington och gick på en pub med Therese, Angelica och Nellie, vilket var sååå kul! Synd bara att jag inte kommer träffa Therese och Angelica på länge nu :(
Imorse klev jag upp kring sex (efter många om och men och illamåendeattacker), käkade lite frukost, gjorde lite lunch och åkte in till centrala London för att vara på first aid kurs i fleeera timmar. Det var trots allt rätt kul och rätt lärosamt, men jag är ändå glad att den är över haha! Kommer nog aldrig våga göra hjärt-lungräddning på någon i verkliga livet hur mycket jag än tränar...... Nu är jag hemma och är barnvakt, så jag och tjejerna sitter i soffan och ska se xfactor om sådär tio minuter. Är världens bästa aupair tydligen som låter dem stanna uppe och se det, men de vet inte om att Katie gick med på det och enligt henne så ska det inte behöva göra det heller, haha! Nu ska jag tagga upp dem lite innan det börjar, woho!!!


last weekend

Den 2013-08-29, kl 19:40:00
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
alla vet att jag inte kan fota och inte ens försöker kunna fota och vet ni inte det så borde ni sticka från min blogg eller lära er det nu eller bara inse att mina bilder är värdelösa och alltid kommer vara det och att bilderna som är i detta inlägget även de kommer vara väldigt värdelösa då jag inte ens har någon aning om vad jag tagit kort på. bara så ni vet:))))
 

 
bara för att London Eye var så jäkla fint i måndags kväll när jag, Amanda och Johanna gick förbi där så får det hänga med här på bloggen. LATER

typical day typ

Den 2013-08-28, kl 19:59:07
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0

idag har varit en sån där lite småtråkig, vanlig dag. Lämnade flickorna på någon kyrka för två timmars aktiviteter, åkte in till Golders Green och skrev in mig på skolan jag ska gå på till hösten, åkte tillbaka och hämtade tjejerna och sen gick vi hem för att äta lunch.
Och DÄR började problemen. Skulle göra tuna-mayo-sweetcorn-mackor, men kunde för fan inte fatta hur i helvete man skulle använda burköppnaren???? Ursäkta men VARFÖR HAR DE EJ EN VANLIG BURKÖPPNARE???? Lyckades dock efter ca en halvtimma och ett samtal till mamma, hehe.... Oh well, de var då nöjda med maten i alla fall. Gick till parken här i närheten och var där några timmar, åt glass och drack vatten och plåstrade om sår, precis som en vanlig dag. Meri kom förbi en stund också vilket var trevligt, nån att prata med haha!

Är ledig nu så sitter uppe på mitt rum och väntar på att maten ska bli klar för jag är fett hungrig. Mår fortfarande inte bra men vafan, finns inget att göra åt. Ska bara ta det lugnt ikväll istället; läsa ut min ena bok och påbörja den andra. Eller kanske glo lite Gavin & Stacey. Heh, det är som så braaa!


är sjuk och barnvaktar

Den 2013-08-27, kl 22:25:56
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
yes, jag har lyckats gå och bli sjuk. Igår när jag satt på bussen hem efter att ha varit in till centrala London och träffat fyra jättetrevliga svenska tjejer så kände jag hur febern kom, och när jag väl nådde North Finchley igen så hade jag så ont i hela kroppen och frös så mycket att jag trodde att jag skulle avlida. Den här dagen har inte varit bättre - illamående, magont och mer feber. Åkte in till stan ändå - vad gör man inte när Therese och Angelica är här för en gångs skull?? Haha. Vi shoppade. På Victoria's Secret. Det var väldigt, mycket nice. Har även köpt nya pyjamasbyxor från Primark, jättevarma, sköna och mysiga och alldeles perfekta nu när jag har gått och blivit med feber...
 
Håller nu på att öppna ett bank account samtidigt som jag pratar med min lillasyster på skype. Tror även att nån springer runt och skjuter här (okej, kanske inte, men det LÅTER som skott i alla fall) och mina värdföräldrar är på puben. Borde äta någon middag snart men vet inte om jag vågar då jag får svinont i magen varenda gång jag äter något, haha. Får hoppas att det går över till imorgon då jag har heldag med flickorna!!

bank holiday och väldigt mycket ledig tid

Den 2013-08-25, kl 20:08:38
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
nu är det tydligen bank holiday och det är karnival i Notting Hill och jag är väldigt väldigt ledig ända till på tisdag (eller kanske till och med onsdag). Och detta är väldigt, väldigt skönt.
 
Igår kom jag hem från Meri brutalt tidigt på morgonen (halv tio) då hon tydligen skulle iväg på sånglektioner och jag inte alls kände för att vara ensam hemma i hennes hus med hennes värdfamiljsmorfar, eftersom det bara skulle vara väldigt awkward. Var uttråkad då jag var ensam hemma så skrev till Ellinor och vi bestämde oss för att träffas på Oxford Street även fast vi bara bor några få hållplatser från varandra. Fikade, pratade och käkade pizza med ostfyllda kanter på pizza hut. Åkte evighetsbussen hem och så var jag hemma kring typ tolv, mätt och väldigt trött. Hade jätteroligt i alla fall!!
Idag vaknade jag upp helt själv i huset då Katie tagit med sig flickorna till någon kompis till henne där de ska sova till imorgon och Fritzy var på jobbet. Bestämde mig lite spontant sådär för att åka in till Notting Hill Carnival, så utan att kolla upp mer än att jag skulle hoppa av vid Marble Arch Station så skyndade jag mig till busshållsplatsen och hoppades på det bästa. Bad idea, though. Direkt jag hoppade av bussen i Marble Arch började mina tappa bort mig-problem. Har väl ca noll lokalsinne så att ens hitta till rätt busshållsplats tog väl en sisådär hundra år. Kom i alla fall fram tillslut, och hade roligt även fast jag var jättesjälv. Var dock värre på vägen tillbaka då alla poliser sa olika håll åt mig och jag inte kom ut till en busshållsplats whatsoever, och när jag väl gjorde det så lyckades jag sätta mig på fel buss i fel riktning och när den stannade vid sin slutdestination så hittade jag inte ens tillbaka till rätt buss förrän mycket hjälp (gick ändå fel och till bussen som tog längre tid/jag var tvungen byta = skills) sådär en halvtimma senare. Men, på något sätt tog jag mig hem så nu sitter jag här i mitt rum och väntar på att maten ska bli klar, som en bortskämd liten bebis. Ska typ lägga mig med tummen i munnen och sova lite middag bara för att göra bilden komplett....
 
Har förresten tagit ett par bilder idag. Inte för att en enda bild blev det minsta bra eller så, men ändå. Alla klagar ju på att jag inte lägger upp några bilder. Fast ni får nog klaga ett tag till, för jag lägger nog upp dem i ett annat inlägg nån annan gång då jag är mindre trött och slut än vad jag är nu. För nu ska jag faktiskt sova lite middag ändå tror jag.

ett litet snabbt inlägg för att göra mamma och pappa nöjda!

Den 2013-08-23, kl 20:12:22
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1

Har i vanlig ordning tagit tjejerna till simlektionen (sista idag, WOHO) och stått och pratat med Sara, och sen gick jag och flickorna med hon och hennes son till Swan Lane där de lekte lite i parken och vi alla hade lunch. Drog till Saras hus efter det och var där till typ klockan sex, och nu väntar jag på att Fritzy ska göra klart middagen åt oss, niiiice.

Ska åka in till Finchley Central efter det och möta Meri och köpa kakor tydligen, sen ska vi in till centrala London ett tag och så sover jag över hos henne då hennes värdfamilj är borta nånstans över helgen. Är ledig fram till tisdag/onsdag vilket kommer vara grymt skönt, ska försöka få med mig nån och explora London lite, hehe.
Okej, måste packa väskan osv nu så får bli ett kort och ointressant inlägg om en lång men (än så länge) ointressant dag!


clowntown

Den 2013-08-22, kl 20:15:03
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Efter dagens simlektion tog jag med ungarna till Clowntown, som är någon jäkla inomhus-lekpark-grej här i närheten (okej, vi var tvungen åka buss och grejer men ändå) och det var väl.... kaotiskt. Nej, men det gick bra även om det blev lite väl mycket tårar osv när vi skulle åka hem igen. Fick vara "the rudest aupair ever" tydligen som jag sa åt lilltjejen att jag inte tar med dem igen om hon ska vara sån, haha. Jaja, smällar man får ta, hon verkade ändra åsikt när jag gjorde spaghetti och köttbullar åt dem till middag i alla fall.
Just nu sitter jag och skypar med min bästaste Evelina. Okej, vi pratar väl inte särskilt mycket utan sitter båda och gör olika saker men det är liksom lugnt, det behövs som inte mycket snack. Nu ska hon berätta om en bok för mig (den är bra, skitbra, hon trodde inte den skulle va så bra!) så ska fokusera på att lyssna, haha. Later bloggis!

If only you saw what I can see, you'd understand why I want you so desperately

Den 2013-08-21, kl 16:54:05
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Börjar ju redan känna grannarna; idag kvar jag med Sara och väntade medan ungarna simmade och nu har vi varit hos tjejernas kompis Alice som bor några hus upp på gatan. Haha, nej men det är faktiskt ganska trevligt.
i alla fall, idag så har jag gjort pesto-spaghetti som var väldigt uppskattad och sen bakade jag chokladmuffins med Scarlet och Daisy, och de blev väldigt goda (även fast det enda jag gjorde var att knäcka två ägg och sätta i lite mjölk hehe). Satt och såg på one direction musikvideos på teve nu men Scarlet ville spela bingo så ska väl göra det med henne, haha. Ska dra till Meri och se film ikväll så hoppas någon kommer hem snart och gör middag......
 
 

Londonbesök och jobb

Den 2013-08-21, kl 11:19:14
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
igår var jag ledig och hade som sagt bestämt träff med Magnus som bor nånstans utanför Brighton. Åkte in till London där innan elva, träffade honom på Victoria station och började sen turista. Buckingham palace, Hyde Park, Piccadilly Circus, Oxford street/primark, Big Ben, House of Parliament och Westminister Abbey var det vi hann med (och som jag kommer ihåg, haha). Kom hem strax efter nio och var ensam hemma, så då gjorde jag lite pizza (läs: värmde den i ugnen), lyckades till och med utan att bränna ner huset!!! Tio poäng till mig alltså. Idag har jag varit ner och käkat frukost och fått veta att kidsen skulle äta hos grannen och att vi får skjuts till simlektionen av henne. Det är perfekt, för då behöver jag inte göra någonting förrän tjugo i elva, då jag ändå bara måste ha gått ut på gatan för att kunna sätta mig i bilen.... Madde likes! 
Tänkte slänga in lite bilder också så att inläggen inte blir alltför tråkiga, vet dock inte riktigt vad jag tagit bild på men det blir nog bra ändå. 
 
nej, jag har ingen aning vad jag lägger upp bilder på och ja, jag är värdelös på att ta kort som blir bra och nej, jag bryr mig egentligen inte så mycket om jag är bra eller dålig på det:))))

en normal dag på jobbet

Den 2013-08-19, kl 21:19:35
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1

Idag har jag haft en heldag med kidsen. Började med att jag och Fritzy tog med dem till simlektionen, fick vänta en halvtimma som vi tydligen var för tidiga, och sen efter den halvtimmeslektionen gick vi hem igen. Jag och Scarlet såg klart Harry Potter och fången från Azkaban som hon (till min stora förtjusning) börjat se på imorse. Åt lite lunch och sen drog jag med mig tjejerna till parken där de lekte så snällt, helt utan något bråkande alls, i tre timmar. Hyfsat trötta kids när vi kom hem!

Innan middagen gjorde jag och Scarlet chokladklubbor som var rätt goda men väldigt chokladiga (logiskt nog). Är ledig nu och kommer vara helt ledig imorgon + ensam hemma under kvällen då tjejerna sover över hos en granne och Katie och Fritzy ska ut en sväng, så himla skönt! Blir lite netflix skulle jag tro, hehe.. Ska nog ta en sovmorgon innan jag åker in till centrum och möter upp Magnus - måste liksom ladda upp lite för allt turistande vi lär göra, tror inte han skulle uppskatta ifall jag somnade mitt i allt faktiskt!


grafitti/street art

Den 2013-08-18, kl 19:49:24
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1
 
lite bilder från street art-walken jag och Sybil var på, den tredje och femte har han som var våran guide gjort. Måste dit igen!!! 

lazy sunday

Den 2013-08-18, kl 14:16:39
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0

Har en riktigt lazy sunday idag; ensam hemma i huset, ska snart gå ut och se mig runt i North Finchley (känns som om det är en fördel ifall jag börjar hitta till olika ställen här snart) och bara ta det så jäkla lugnt. Det känns så fel att vara så trött/sliten med tanke på att jag gick och la mig klockan elva igår.... Till mitt försvar så hade jag och Meri varit ute och vandrat/turistat/gått vilse ungefär hela dagen, och det tar faktiskt lite på krafterna haha.

Idag har jag fått veta lite hur jag ska jobba nästa vecka, plus gjort planer med Magnus som kommer hit på tisdag, då jag är ledig, med tåget från Brighton. Vi ska vandra/turista/gå vilse vi också, så det blir nog väldigt kul!
Okej, nej, dags att snöra på sig skorna och ge mig ut för att försöka hitta ungefär vart tjejernas skola ligger så jag faktiskt hittar den sen... Önska mig lycka till!


i-landsproblem

Den 2013-08-16, kl 20:53:02
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1
spenderade mina lediga timmar idag med att åka in till Oxford Street med Julia som bor ca 15 minuter bort. Hon skulle in en sväng på Primark och någon sportaffär och liksom hallå, klart man följer om man ändå är ledig!!! Köpte ca ingenting dock då jag har obehagligt lite pengar kvar och ska ut ikväll och imorgon och än inte har köpt något busskort, men jag ska helt klart dit snart igen (typ nästa vecka, hehe). Tog med flickorna till parken idag igen, men nu var Fritzy med så var liiite lugnare. Har ätit (middag + efterrätt precis som alla andra dagar, kommer bli väldigt, väldigt tjock under mitt år känner jag), extrakidden är på väg hem och jag ska snart till puben och spendera alla mina pengar på öl.
Idag har jag dock fått fyra (!!!!!!!) olika erbjudanden om att gå ut med olika folk på olika stället (JA det är jättemycket som jag oftast inte ens får typ... ett) och känner mig galet taskig som tackar nej till folk men är man lat(och snål) så tar man det som är närmast(och billigast). Ska därför hänga med Julia, Lucy och Tina där de bor men om det suger så drar jag in till Camden där jag har tre olika gäng jag kan hänga med, haha. I-landsproblem big time faktiskt. ANYWHO nu måste jag göra mig quite ready since I don't look my best at all...
 
ps hoppas nån är avundsjuk att jag va på primark men inte ni

Street Art guided walk

Den 2013-08-15, kl 21:51:05
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0

Imorse vaknade jag av ett sms från Sybil där hon frågade om jag vad sugen på att följa med henne på en street art guided walk, och självklart svarade jag ja! Mötte upp henne på Liverpool street och gick sedan dit touren skulle vara. Var sjukt coolt att se allt då man gick runt där i två timmar. Vi hade en bra och supertrevlig guide också, han målade själv street art (mest olagligt såklart haha) och visade lite av sitt också!
Okej, tog lite bilder också men de är på kameran och jag är såklart för lat för att starta datorn och lägga in dem, så de får komma upp i något annat inlägg. Nu ska jag se lite film istället innan jag blir för trött och går och lägger mig, haha, känns som en bra plan faktiskt...


she's not that far away, I could get there on a train, be there at noon

Den 2013-08-14, kl 21:49:29
Filed in Musik, Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
 
mahogany session gör mig aldrig besviken

en onsdag i Hampstead

Den 2013-08-14, kl 20:23:01
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Idag hade jag ännu en rätt lugn dag. Skulle först vara ledig på morgonen men då Katie var tvungen jobba och Fritzy har gjort illa sig rätt rejält i ryggen så blev det jag som skulle ta tjejerna till skolan. Det gick faktiskt bra, trots tårar och skrik innan vi gav oss av, haha. Efter det åkte jag in till Golders Green där jag mötte upp Amanda, och vi tog oss sen med tunnelbanan till Hampstead där vi träffade Anna. Drack lite Starbucks och sådär innan jag var tvungen att fara för att hinna hem innan tre då jag skulle hämta mina tjejer på skolan igen.
Väl på skolan bestämde vi oss för att åka till parken och efter en busstur och en låååång promenad kom vi fram och träffade några av deras skolvänner, var där ungefär en timma innan jag dog av hunger och ville hem (och fick tjafsa lite med mina kids som verkligen tjurar ihop ibland, haha). Nu har vi i alla fall ätit (mycket nöjd Madde) och Fritzy lägger barnen = ledigt!! Så skönt. Är otroligt trött hela tiden, är inte riktigt van med allt här än (e.g skrikande kids, bara massa engelska, folk överallt (inte min grej riktigt) osv). 
 
Imorgon har jag inga planer vilket är första, och enda, gånger för den här veckan. Får se om jag antingen tar en lugn dag framför Netflix här hemma eller om jag åker in till Oxford Street och lite Primark. Ska jag vara ärlig så lockar det liiite mer än Netflix, haha. Men jag får väl se, det är ju inte som att London har lite att erbjuda precis!

camden town och andra fina ställen

Den 2013-08-13, kl 20:54:34
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1
idag var jag ledig så stämde träff med en tjej från Österrike som heter Sybil. Vi träffades strax efter elva (min buss var väääldigt sen haha) i Hyde Park och tog oss därifrån till Southbank och checkade in London Eye, Big Ben och lite andra coola grejer. Bestämde även att vi ska åka turistbuss någon dag så vi verkligen får se alla coola must-see's. Därifrån tog vi tuben till Camden Town där vi spenderade fleeeera timmar med att bara gå omkring överallt och kolla på sakerna i alla stånd. Brutalt mycket saker. Käkade även kinamat från ett stånd där mitt i smeten för bara £4, och efter det blev det en öl på en pub (dessa pubar kommer ruinera mig, I swear to god), asnice! Var sjukt trevligt att träffa henne, synd bara att hon flyttar härifrån om en månad... Aja. Bilder nu då, annars blir mina kära vänner arga på mig
 
 avslutar min minibildbomb men bilden på paret som jag så fint råkade ta (utan att kolla, may I add) när jag skulle fota kanalen och kanot-race-grejen där bakom! Alright mina vänner, är ni nöjda nu? ;) 

super mario cart

Den 2013-08-12, kl 18:22:00
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
 
kidsen spelar mario cart men jag måste vara duktig och leka lite vuxen (fast spelade lite ändå)

busy sunday

Den 2013-08-11, kl 22:24:26
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Började ju som sagt dagen med att åka iväg till ett köpcenter - Brent Cross för att vara mer exakt. Gick runt på affärerna själv medan Katie köpte skol-skor med flickorna och hann köpa mig en foundation från No7 på Boots och en facemask från Lush, haha. Nej, men jag är nöjd! När vi kom hem så kom en kompis till Daisy över, och efter det kom Katies bror, hans fru och derars barn. Den äldsta, dottern, ska sova här ända till fredag eftersom hon ska vara på Nonstop Action som är på Daisy och Scarlets skola den här veckan, så det blir verkligen fullt hus! Utöver dem så kom också några familjevänner till Katie och Fritzy med deras ungar, så det var kul! Vi åt mat där vid fem och satt och pratade, drack Pimm's och cider. OJ vad jag känner att jag berättar detaljerat om saker som inte ens är roligt att höra om.
 
Imorgon ska jag ta och köpa ett busskort för månaden så att jag kan ta mig in överallt, och någon dag (om jag hinner) ska jag försöka ta mig in till Oxford Street eller något och gå på Primark, hehe. Känner att jag kommer göra av med rätt mycket pengar här eftersom alla är så himla, himla trevliga vilket gör att man bara vill köpa allt de visar pga detta. Jobbigt läge för en fattig svensk tjej som mig. Oh well, får försöka hålla i pengarna haha....

Hampstead Heath och the Bohemian Pub

Den 2013-08-11, kl 11:08:00
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Igår var den första heldagen här i London, och jag bestämde mig för att följa med Fritzy och flickorna till Hampstead Heath, en skitstor park i London. Vi gick förbi ett par dammar och så fick jag veta att en kvinna drunknat i helgen i kvinnornas damm, lite obehagligt ändå. Vi fortsatte en bra bit till vi kom fram till en rätt stor lekpark, käkade glass ur en icecream van (blev bjuden, hihi) och lekte lite sen. Vi gick också upp på Parlament Hill (tror jag den heter???) och kollade lite på utsikten - man ser över större delen av London där uppifrån! Tog lite bilder, men ingen av dem blev särskilt bra tyvärr. Efter det drog vi oss hem för att några vänner till familjen skulle komma och hälsa på, så hade lite egentid då barnen lekte så duktigt själva.
På kvällen bestämde jag träff med två andra au pairer, Sani från tyskland och Carina från Österrike, på en pub i North Finchley där jag bor. Katie var supersnäll och skjutsade dit mig och visade mig även lite viktiga ställen här, till exempel busstationen, the tube station och pekade ut gatan där flickorna går skola. Mötte sedan upp de andra tjejerna utanför puben, och där inne tog vi en cider och satt mest och pratade i ungefär två timmar. Trevligt var det i alla fall! 
 
Har fått en jättebra familj och hittills trivs jag superbra med dem, så det känns bra! Idag ska jag åka in med Katie till någon stadsdel här i närheten och shoppa lite. Hon ska ta med sig flickorna och köpa skor till skolan, men jag ska gå själv och kolla runt medan de gör det. Sen ikväll kommer flickornas kusin hit och ska bo här i fem/sex dagar för att hon ska på School summer camp med dem på deras skola (som jag fattat det), så det blir roligt (hoppas jag!). Kommer bli att det är jag som tar dem till skolan imorgon då både Katie och Fritzy jobbar med tidig start. Nej nu ska jag göra mig redo att åka också får ni ett inlägg med bilder någon annan gång (förlåt Otilia och alla andra som klagat efter bilder!!!). Later guys!

FRAMME

Den 2013-08-10, kl 01:08:09
Filed in Sånt som pågår innan | Kommentarer: 1

Är framme nu!!! Eller ja, tekniskt sett har jag varit framme i sex timmar, men alltså, ja... Kom nyss upp på rummet (efter en sen men mycket god middag, glass till efterrätt och en cider som avslut) då jag har pratat/umgåtts med föräldrarna tills nu, så ska nog ta och sova. Även fast de sa att jag skulle ta sovmorgon imorgon så ska jag ändå kliva upp kring halv nio, haha! Vem vet vad sovmorgon är för dem liksom?!!

Nej men känns som om jag kommer få det jättebra, även fast jag just nu är galet osäker på min engelska och sådär... Det märks att jag inte pratat det(ordentligt) på flera månader. Nej, nu ska jag sova, så skriver jag något mer och något vettigare imorgon istället!


har väl ca världens bästa vänner och familj

Den 2013-08-09, kl 15:45:32
Filed in Sånt som pågår innan | Kommentarer: 0
Igår hade jag en superbra sista dag! For ut och åt middag med familjen och mormor och morfar för att sen fara till Kajsa och bli överraskad då ALLA i tjejgänget var där och så! De hade planerat grymt bra haha och vi hann fira allt jag kommer missa när jag är borta - jul, nyår, alla hjärtans dag, påsk, midsommar och min födelsedag. Åt massor med godis och fikade nog ännu mer, men åh så värt det! Hade superkul, bästa sista kvällen jag kunnat ha! Tack tjejer!!!!
och eftersom de klagade på att jag lägger in för lite bilder (jag vet, jag veeet) så ska jag lägga in några från igår
 
 
 
Nu då? sitter på golvet utanför min gate på Arlanda och hoppas att de ska öppna sen snart. Ska försöka överleva flyget och sånt där nu, så later guys!

jobb, packning och presenter

Den 2013-08-07, kl 23:02:00
Filed in Sånt som pågår innan | Kommentarer: 0
Idag har jag i vanlig ordning spenderat x antal timmar på jobbet. Är min sista jobbdag imorgon och även fast jag trivts superbra så kommer det bli så jäkla skönt att lämna det bakom mig för denna sommaren. Dags att påbörja ett nytt kapitel i mitt liv eller nått sånt cheesy, haha!
Idag har jag även köpt ett ton med godis, så kände mig som ett äkta fetto då jag stod där på Coop med fetaste lösgodispåsen, en bilpåse och en stor Marabou-kaka. Allt är ju dock inte till mig men ändå liksom.... Har packat klart den stora väskan nu och den väger typ 21 kilo så hoppas verkligen att vågen går rätt. Ska packa handbaget imorgon efter att jag fört över lite filer osv till datorn.
 
fick en present av min kära lillasyster idag också, en fotoram haha! Självklart hade hon stoppat in de fulaste bilderna hon kunnat hitta sen vi var små (jag var inte direkt någon skönhet om jag säger så...) så det var grymt kul att se! Och bra att ha sen i England också, haha.
Men nu är det trots allt sovdags eftersom jag jobbar standardturen 6.45-16.30 imorgon. Kul. Nej, over and out eller något

Hur nedräkningen såg ut vid 13.10:

Den 2013-08-07, kl 17:16:27
Filed in Sånt som pågår innan | Kommentarer: 0
 

mycket bra skit

Den 2013-08-06, kl 19:59:18
Filed in Musik | Kommentarer: 0
 
 
Vill se dem live också medans jag är i England. Liksom, hallå, HUR mäktigt hade inte det varit? Ett av mina favvoband också. Ännu en punkt på min bucket-list. 

packar eller något i den stilen

Den 2013-08-06, kl 18:46:12
Filed in Sånt som pågår innan | Kommentarer: 0
har äntligen tagit tummen ur och börjat packa. Eller, rättare sagt så har jag lagt upp alla rena kläder i högar på sängen samtidigt som jag tvättar allt det andra. Det kommer ta sjukt lång tid innan jag är klar, tid jag egentligen inte har eftersom jag jobbar (eftermiddag/kväll imorgon, heldag torsdag) men det är väl smällar man får ta när man är äckligt lat ibland. Måste även göra såna där viktiga saker sen också, till exempel kopiera körkortet och eu-kortet. Haha, äsch, jag gör det förhoppningsvis någon gång innan jag åker. 
Bara tre (!!!) dagar kvar nu. TAGGAD

efter lite paltkoma....

Den 2013-08-05, kl 20:35:47
Filed in Sånt som pågår innan | Kommentarer: 0

Idag har jag avnjutit min sista palt-middag här hemma. Åt tre (!!!!) hela paltar och fick världens paltkoma efteråt så var tvungen gå att lägga mig och sova några timmar. Nu är jag hos Jobi och ser på när hon och Lina bakar, och sen ikväll när jag kommer hem måste jag börja packa... Är ju trots allt bara fyra dagar kvar innan jag åker!!


fem dagar kvar

Den 2013-08-04, kl 21:27:10
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
idag är det min sista söndag hemma på ett år och det är bara fem dagar, varav tre är jobbdagar, kvar innan jag åker. GALET

presentinslagning pågår

Den 2013-08-02, kl 16:17:00
Filed in Sånt som pågår innan | Kommentarer: 0
 
whippade fram mina oexisterande presentinslagningskunskaper och slog in boken jag ska ge mina värdföräldrar i b-kvallapapper från dollarstore. heh, ja, gick väl ... sådär. posar glatt med paketet ändå liksom! kan ju åtminstone erkänna att ifall jag skulle vara med i en "sämst-i-världen-på-att-slå-in-paket"-tävling så skulle jag definitvt vinna. så hade inte så värst höga förhoppningar på mig själv, haha. 
 
nu ska jag börja tvätta massor med kläder så jag kan börja packa i helgen, jobbar ju som sagt ca varenda dag fram till det att jag åker. superkul. verkligen. not. okej, plikten kallar!!

en dag närmare

Den 2013-08-02, kl 12:45:20
Filed in Sånt som pågår innan | Kommentarer: 0

ville bara lite snabbt påpeka att det endast är sju dagar kvar och jag inte har nått alls att blogga om och freakar ut litegrann ibland


åtta dagar kvar

Den 2013-08-01, kl 10:52:00
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
och ungefär såhär ser de ut:
 
idag - jobb och häng hos Jobi
imorgon - jobb
lördag - jobb och halv åtta hos Otilia
söndag - jobb
måndag - jobb
tisdag - ledig, tandläkaren hos Luleå + sista-minuten köp
onsdag - jobb
torsdag - jobb
fredag - JAG FLYTTAR!!!!
 
 
 
 
men ärligt, haha... Partyveckan!

© Headerbilder från Wallpapers Wide