Carpe Diem till the very end, I have no regrets

Den 2014-01-30, kl 17:59:00
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Torsdag idag vilket är likamed skola. Var väl helt okej, hade gjort all min läxa, till och med den frivilliga läsuppgiften (och tro mig, läsuppgifterna är det alla, inklusive mig, avskyr mest). Funderar på om jag fått hjärnskakning eller nånting med tanke på hur "duktig" jag är i skolan nu. 
Efter skolan träffade jag Jessica och gick till ett café i Temple Fortune för att äta lunch/fika. Han som typ ägde caféet var hur söt som helst och Jessica fick en gratis smoothie och vi fick en chokladkaka att dela på i slutet. Hahah, var supergott verkligen! Lyckades ta samma buss hem som Cathy vilket var asbra då jag hade någon att prata med halva vägen, precis som vanligt. 
Idag har Katie tagit ledigt vilket innebär att jag också är ledig. Superskönt. Sofia smsade också för ett tag sedan och frågade om jag kände för att se American Hustle med henne på bio då hon hade två biljetter, och man tackar väl aldrig nej till bio med trevligt sällskap? haha! Så vi ska träffas vid halv nio i Angel, så det blir nog en jättebra kväll också. Okej, nu ska jag njuta av mitt nystädade rum och sådär hehe, laterrrr
 
saknar att åka båt i ett soligt Camden faktiskt. Det var så myyysigtll 

Regnig onsdag

Den 2014-01-29, kl 19:11:29
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Idag trotsade jag och Sofia regnet och åkte in till Camden för att käka mat från stånden och sådär. Åt nå Kina/whatever mat som var asgott, sen gick vi runt lite, gick och köpte crepes med nutella och banan och kikade lite på hm innan vi åkte hem. Var en bra dag trots att det var så regnigt...
Hämtade tjejerna i skolan idag också. Det var... blött. När vi kom hem så gjorde vi bort all läsning och träflöjts-träning utan protest. Har ätit lite och nu sitter jag nere i lekrummet och kollar på när tjejerna spelar Wii vilket är..... intressant. Ibland. Eh, ja, har ju inte så mycket att rapportera precis sååå herrå

Cavalier Youth

Den 2014-01-27, kl 19:53:18
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Igår skrev jag värsta långa inlägget om hur underbart det varit under dagen när jag och Sarah såg You Me At Six spela och sen fick våra skivor signerade samt prata med dem och så. Meeen det inlägget försvann. Och nu är jag för lat för att skriva ett nytt. Allt jag kan säga är att det var bästa dagen typ någonsin, jg går runt i nån jäkla lyckobubbla, nya albumet fullkomligt ÄGER och det jag taggar allra mest till är den riktiga konserten i april. 
Idag har jag haft en lugn dag, bara varit hemma och gjort min standard strykning som varje måndag. Tar typ år då vi tvättar ca allt under helgen haha. Aja skönt ändå. Ikväll ska jag ut på en pub här vid mig med Carina och hennes kompis, så det blir väl trevligt. Haha herråååå



Skivan <3333 frustrerande är dock att jag aldrig fick med Chris på bilderna för han satt för långt åt vänster. Och om jag väl fick med honom så syntes inte Dan för att han böjde sig ner. Aja, whatever. Bääästa bandet alltså

25/1

Den 2014-01-25, kl 14:58:38
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1
Mötte upp Louise igår och gick på starbucks en stund innan vi gick till en pub ett tag. Var kul att träffa henne igen, var ju aslänge sedan!
Idag har jag bara chillat än så länge, men vid fyra ska jag till Sofia och äta och chilla med henne och en annan tjej innan jag ska dra vidare till Camden för att hänga lite med Chiara, Sarah och Anniek. Ska dock hem tidigt och sussa sött så att jag är redo att åka till Kingston och ymas imorgon med Sarah. Okej hahah astrist inlägg hejdååå

You see change and I see cavalier youth

Den 2014-01-24, kl 10:48:50
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Fredag igen! Såå himla skönt. Okej, inte för att jag jobbat särskilt mycket i veckan, men fredag innebär närmare till söndag då jag och Sarah ska åka till Kingston och se på You Me At Six. De har skivsläpp (för skivan som släpps på måndag) och signering och en akustisk konsert med låtarna på skivan. Och vi ska se dem!!!! Yay



Men, idag då? Jag ska åka in till Camden vid halv tolv och så ska jag och Leonie gå och käka på en vietnamesisk reastaurang tror jag det var. Blir kul med tanke på att vi inte träffas allt för ofta. Sen ikväll vet jag inte om jag ska vara med Louise eller om det blir imorgon istället. Ska ta och städa/stryka/se serier lite nu innan jag måste dra, herrå 

12 Years a Slave

Den 2014-01-22, kl 11:20:14
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1
Igårkväll så åkte jag in till Angel och mötte upp Linnéa och Sofia för att, efter lite små problem, se bion 12 Years a Slave.
Vi skulle mötas tjugo över sju. Min buss var en kvart tidigare än det stod på tfl's hemsida att den skulle vara. Linnéas tunnelbana var sen. Och Sofia råkade hoppa på fel buss. Hahah! Slutade med att vi fick hjälp av de snälla killarna i kassan och bio-managern så vi fick byta föreställning till den en timma senare då vi hade missat de första fem-tio minuterna av filmen. SÅ snällt. Kostade inget extra eller så heller vilket var superskönt. 
Filmen, då? Ja, filmen vad skitbra. Jävligt hemsk (om än inte gråta-hemsk) men ändå så jävla bra. Att den är baserad på en sann historia/Solomon Northugs bok om sitt liv gör den ju bara ännu bättre. Helt klart värd att se!! Kom väl dock hem där vid tjugo i ett efter att ha åkt buss i ca timman och såna grejer, haha. Sååå är ju rätt så trött nu. Tur att jag inte har något speciellt planerat i alla fall. Okej, nu ska jag städa och detta inlägget blev ju äckligt långt. Hejdååå

Walking on the White Cliffs of Dover

Den 2014-01-20, kl 20:13:22
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 1












Älskar de två sista bilderna för på sen näst sista hoppade jag och Cathy ut på nån jäkla klippa för att det såg kul ut och tog massa bilder på självutlösare. Och den sista för att jag ba "YES I MADE IT" också hade jag bara gått upp för de allra första trapporna och hade verkligen ingen aning om hur mycket mer jag skulle behöva gå samtidigt som jag fortfarande va full/bakis/väldigt seg. Haha. Men var en riktigt bra dag och utsikten var hur grym som helst. 

bra helg

Den 2014-01-20, kl 00:11:20
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
haft en bra helg. i fredags blev jag full, i lördags åkte jag till Dover (fortfarande full, may I add) och gick en jävla massa och kollade grymma utsikter, och idag var jag på bio och såg the Wolf of Wall Street. 
Har bilder från Dover som jag ska lägga upp men det gör jag imorgon eller något istället, för just nu orkar jag verkligen inte. Så, later!

Sextonde januari tvåtusenfjorton

Den 2014-01-16, kl 23:56:20
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0


Favvosarna här. Ska till Dover på lördag med dem (- Chiara M, + Sarah) och är astaggad även fast jag kommer vara tvungen gå upp stört tidigt och ska festa imorgon kväll/kvällen innan. Kommer väl inte sova nånting under natten hehe. 
Åh! Skolan kändes inte riktigt lika svår idag. Börjar kaaanske komma in i rutinerna snart. Mina gamla, vanliga rutiner med att gå till skolan, dagdrömma mig genom halva dagen och sen inte göra alla miljoner läxor jag får. Men ändå lyckats på nått skumt jävla sätt. Aja, ska väl inte klaga. Nej. Nu ska jag väl lägga mig. Är barnvakt men kidsen sover och jag är trött och behöver ju ändå inte vänta uppe på att Katie och Fritzy kommer hem såååå tänker inte göra det heller. Godnatt!

Händer mycket men ingenting

Den 2014-01-16, kl 00:23:16
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Har inte så mycket att uppdatera egentligen. Skola igår vilket sög, har även skola imorgon. Tycker kursen vi har nu är typ tusen gånger svårare. Gillar det inte.
Åt lunch med Cathy på The Waiting Room idag. Asmysigt. Skulle ha laxmacka men laxen va slut så blev pumpasoppa och te istället, supergott. Sen behövde jag inte jobba något idag och ikväll har jag varit på en pub med Carina och pratat och druckit cider. Och nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan imorgon. Adioso!




chilly sunday

Den 2014-01-12, kl 19:11:52
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
idag åkte jag iväg till ett ställe som heter Manor House, och ligger typ 40 min från mig med buss, för att träffa Sofia och Linnea, två svenska tjejer. De var verkligen supertrevliga och det var riktigt kul. Vi satte oss på ett café och drack en supergod smoothie, de åt paninis som såg asgoda ut och jag åt världens typ godaste bär/glass/grädde-dessert. Hehe. 
Nu är jag hemma och ska gå ner och se film eller något i den stilen. Hade egentligen tänkt vara med Carina en stund men orkade verkligen inte lämna huset igen, haha. Är såååå trött och frusen. Inte alls kul.
 
 
grym utsikt från Alexandra Palace igår. och jag, Chiara, Chiara och Cathy på den andra bilden. weyyy

Alexandra Palace

Den 2014-01-11, kl 18:46:36
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Idag mötte jag upp mina kära partners in crime i Highgate. Satt lite på ett café och värmde oss med varm choklad/te innan vi bestämde oss för att åka till Muswell Hill och Alexandra Palace där man har superbra utsikt över centrala London. Och, more important, så är det stället där jag ska se You Me At Six i april!!!! Var helt överlycklig haha. Just nu sitter vi inne på Costa i Muswell Hill innan vi ska gå "våra skiljda vägar" som Chiara sa. Jag och Cathy ska hem till mig och se film senare. Helt ok lördag!

tgif

Den 2014-01-10, kl 12:10:47
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
sedan jag sist bloggade har jag hunnit se JVM-finalen på en kanadensisk sida och varit asbesviken för att Sverige förlorade mot Finland (FINLAND av alla länder!!!!). Har varit barnvakt lite. Hängt med Meri och hennes kompisar på lunch i Primrose Hill ena dagen, lunch och återträff med mina kompisar i Wood Green den andra. Haft playdate hos Meri och fått helt bekräftat att hon flyttar hem om typ två veckor. Chillat en massa. Sett film. Varit utan internet i typ två dagar utan att nån visste varför för att sedan upptäcka att det bara var ena kabeln som åkt ut ur jacket? Haha mycket förvirrande. Har även jobbat två tidiga morgonar vilket är både bra och jobbigt. 
Idag hade jag däremot sovmorgon. Sov till halv nio, klev upp och åt frukost, läste om kriser i Tchad och Burgundi på Aftonbladet och sen har jag städat. Ska stryka lite också nu innan jag drar mig ut för att träffa upp Leoni för en standard-fika på Costa. Sjukt längesen jag såg henne, senast var som snabbast när vi möttes vid tunnelbanan då jag lämnat av Felicia på Heathrow och Leoni skulle någonstans. Innan dess var det typ november. Och ändå bor vi helt sjukt nära varandra? Haha. 
 
Förresten så började tydligen inte skolan förrän nu nästa tisdag, vilket är svinskönt. Ööh nej nu ska jag stryka det som finns så jag faktiskt hinner.

Ingen söndagsångest här inte

Den 2014-01-05, kl 15:39:38
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 0
Idag har jag gjort absolut ingenting sen jag vaknade. Ska fortsätta göra ingenting förrän JVM finalen börjar. Ska även försöka fixa så jag kan se den via svtplay även fast man egentligen måste vara i Sverige för att göra det.

Är lite tråkigt här då de flesta av dem jag umgås med inte kommer till London förrän idag eller imorgon. Men det löser sig väl då. Ännu tristare är väl att rätt många har åkt hem för gott också... Men aja. Skolan börjar på tisdag igen (tror jag) och jag längtar INTE. Fy. Men det blir väl bra/kul att träffa alla i alla fall, haha. Okej har väl inget att ens berätta sååå hejdå

hej igen

Den 2014-01-04, kl 19:39:49
Filed in Vardagslivet i England | Kommentarer: 2
jag kan ju konstatera detta: det är en jävla tur att jag inte försöker bli proffsbloggare eller något sådant. För jag skulle suga med tanke på att jag: 1. aldrig uppdaterar och 2. inte orkar uppdatera.
I alla fall, en sammanfattning av min ledighet då? Flög ju hem till Sverige den 18 december tillsammans med Ellinor som också bokat flyg den dagen och också skulle till Luleå, vilket var superbra för då hade jag någon att hänga med på båda flygplatserna. Hämtades av Kajsa och Otilia när jag väl kom fram till Luleå, eftersom det bara var de två och min lillasyster som visste att jag skulle komma hem. Åkte hem, överraskade mamma och pappa, ringde mormor och morfar och berätta att jag va hemma, åkte vidare och överraskade alla tjejerna. Eller, inte Rebecca, för hon var sjuk. Bra torsdag i alla fall! 
Efter det minns jag helt ärligt inte särskilt mycket av vad som hände fram till julafton. Spelade bingolotto på uppersittarkvällen och så, men liksom inget annat kommer till minnet. Firade julafton hos mormor och morfar och jag fick en massa bra och fina grejer. For på mellandagsrean på torsdagen och träffade Therese och Angelica men blev sjuk så drog hem och dog i feber. Såg mycket JVM matcher (YAY att de är i final, BUHU att jag kanske ej kan se) och chillade en massa. Var i stugan. Umgicks med Sanna. Hälsade på familjen Stål/min andrafamilj. Gick på världens kanske längsta promenad med Otilia och Kajsa. Chaffade mina föräldrar på juldagen. Drack på nyår och fick äntligen va med hela dreamteam. Hade ett asbra nyår för den delen. Har sovit en massa. Haft Biggest Loser-maraton (när jag var sjuk) (och dagen efter). Ätit palt. Och en jäkla massa julskinka. Och chips. Haft det bra, helt enkelt.
I torsdag satte jag mig på tåget mot Stockholm och sov superdåligt. Kom fram på morgonen till Arlanda och mötte av en slump Nellie som varit på samma tåg och också skulle till London senare på dagen. Hängde med henne och gjorde Arlanda till vårat place. Satte mig på planet, kom till London, åkte tunnelbana till North Finchley och drog hem. Öppnade presenter. Åt. Drack cider. Och idag ska jag sitta barnvakt.
 
eloge till den som, om det ens är någon, har orkat läsa detta. HERRÅ

© Headerbilder från Wallpapers Wide